Trainerii I.D. Fest 23

 • Bogdan Iancu
 • Vlad Pânzaru
 • Mădălina Stoica
 • Bianca Nițu
 • Cristina Simion
 • Ștefan Huluba
 • Tiberius Zavelea
 • Alexandru Ivănoiu
 • Emanuel Varga
 • Oana Jipa
 • Clara Popadiuc
 • Ilinca Prisăcariu
 • Ștefan Iancu
 • Teodora Dincă
 • Carla Mihai
 • Minodora Broscoi
 • Matei Lucaci-Grunberg
 • Andreea Lucaci

I.D. Fest își deschide porțile pentru trupele de teatru tânăr și trainerii care îi vor însoți la orice pas în cadrul celei de-a 23-a ediții. Festivalul nu ar mai fi același fără implicarea trainerilor minunați de anul acesta.

Bogdan Iancu și-a început cariera de actor în copilărie și anul acesta va fi trainerul trupei In The Spot.

Îi poți auzi acum vocea, reprezentând personajul principal, în spectacolul sonor „Vânătoarea de struți”.


Vlad Pânzaru a studiat la departamentul de Artă Teatrală – Actorie la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” din București. În cadrul evenimentului I.D Fest ediția 23, acesta va face echipă cu Bogdan Iancu pentru a fi trainerii trupei In The Spot.


Mădălina Stoica va fi trainerul trupei Victory Of Art.
Aceasta este absolventă la UNATC ”I.L. Caragiale” – Actorie (2016-2019), și actriță la teatrul Apolo 111.


Bianca Nițu este studentă la Actorie, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, București. A fost membră a trupei de teatru Drama Club Botoșani, iar anul acesta va fi trainerul trupei Heavenly Hell alături de Cristina Simion.


Cristina Simion (sau cunoscută sub numele de Kiki) a învățat la Colegiul Național Bilingv ’’George Coșbuc’’ și în prezent studiază masterul la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” din București.


Ștefan Huluba este absolvent al Colegiului Național „Ferdinand I” din Bacău. Din toamna anului 2010 și până în prezent este membru fondator al trupei de improvizație Backstage Boys. Anul acesta, în cadrul festivalului I.D. Fest, va fi trainerul trupelor de teatru amator Drama Club și Brr…La Deal.


Tiberius Zavelea este student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ,,Ion Luca Caragiale’’. În perioada liceului a fost membru al trupei Aici Constanța, iar anul acesta va participa în calitate de trainer al trupei Drama Club.


Alexandru Ivănoiu este actor, dramaturg, manager cultural și trainer de teatru tânăr. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, secția Actorie. În anul 2020 a fondat primul teatru independent radiofonic din România, Teatrul Improbabil. La Festivalul de teatru I.D. Fest ediția 23 va fi trainerul trupei Aici Constanța.


Emanuel Varga s-a născut și a copilărit în orașul Bacău. El va fi trainerul trupei Transparency în ediția cu numărul 23 a festivalului I.D. Fest.


Oana Jipa este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”. Cel mai remarcabil spectacol la care a participat a fost ,,Un copil pe un litru de benzină’’. Ea va fi trainer la trupa Brightside Drama, alături de Clara Popadiuc.


Clara Popadiuc este absolventă a Facultății de Teatru, cu specializarea: Artele Spectacolului de Teatru – Actorie din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București.


Ilinca Prisăcariu este regizoare și dramaturgă cu experiență de 5 ani în producție de teatru, scriere creativă și training. Ea va fi trainer la trupa Acting Up și Atelierul de Teatru.


Ștefan Iancu a jucat în primul său film la doar 8 ani. Până în prezent, acesta a jucat în 9 producții de filme și seriale. Ștefan Iancu este cunoscut pentru rolul jucat în ”Born to Raise Hell”, precum și „Un pas în urma serafimilor”. Ultimul proiect în care s-a implicat este producția ”Watcher”.


Teo Dincă a absolvit cursurile UNATC – Secția Actorie. Astăzi este actriță, joacă la Teatrul Național, Teatrul Infinit și colaborează cu Teatrul Improbabil – primul teatru sonor independent din România. Cel mai recent spectacol al său de aici este ”Bad Lovers”, în regia lui Alexandru Ivănoiu, despre relația dintre patru prieteni, ex-lovers, care își rememorează poveștile de iubire, violență, cluburi și felinare.


Carla Mihai a absolvit Facultatea de Teatru, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale” Bucureşti, arta actorului. Ea va fi trainerul trupei Amprente.


Minodora Broscoi a studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” din București, iar în prezent este actriță la Teatrul Municipal Bacovia din Bacău. Împreună cu Carla Mihai vor fi trainerii trupei Amprente.


Matei Lucaci-Grunberg este regizor de film şi teatru, scenarist şi dramaturg. A absolvit în 2011 Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale”, secţia Regie de Film și Tv.


Andreea Lucaci s-a născut în Iași și are 23 de ani. Este masterandă în al doilea an la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității de Arte “George Enescu” Iași. Delu, copil rebel, “a fugit” de acasă să facă teatru. Aceasta va fi trainerul trupei 4teen în cadrul celei de a 23-a ediții a festivalului I.D. Fest.

I.D. Fest nu ar fi fost complet fără trainerii noștri, persoane importante în ceea ce privește evoluția trupelor. În urma atelierelor și workshop-urilor, participanții își conturează calitățile teatrale, sentimentul de unitate și simțul artistic.

Articol scris de Larisa Bîliș

Leave a Reply

Your email address will not be published.