Categories
Blog

 Care sunt Trupele participante în I.D. Fest 23?

Noua ediție I.D. Fest revine cu forțe noi, oameni deosebiți, actori talentați și spectacole superbe. Anul acesta avem 14 trupe ca de basm, venite din toate colțurile țării pentru a-și demonstra măiestria. Acestea sunt:

din București: Brightside Drama, Acting Up, Victory of Art, 4teen, Brainstorming;

din Botoșani: Drama Club Botoșani, Atelierul de Teatru;

din Brașov: Amprente;

din Bacău: In The Spot, Transparency, A.C.T;

din Câmpina: trupa Mircea Albulescu;

din Constanța: Aici;

din Timișoara: Heavenly Hell. 

Totuși, cine sunt acestea și ce trebuie să știm despre ele?

Brightside Drama București

Această trupă a fost înființată în 2019, fiind alcătuită din adolescenți și studenți sunt implicați în multiple proiecte, inclusiv un podcast. Cu spirit liber, curaj și ingeniozitate, viitorul teatrului pare strălucit în mâinile lor.

Acting Up București

Acting up este o trupă independentă de teatru din București. Cu o pasiune și energie inepuizabilă, artiștii din Acting Up știu mereu cum să ducă teatrul cu un nivel mai sus.

Victory of Art București

Această trupă, înființată ca parte din școala de actorie, se distinge de altele prin varietatea de domenii ale artei scenice pe care le abordează. În final arta învinge, iar cei de la Victory of Art au venit să ne dezvăluie secretele teatrului.

4teen București

 4teen este o trupă ce se poate lăuda cu profesionalismul și talentul de care dă dovadă, cât și cu mentorii săi de excepție. I.D. Fest este un festival creat de adolescenți, pentru adolescenți, deci cine se putea potrivi mai bine în acest peisaj decât trupa 4teen? Au aspirații înalte și te vor cuceri cu unicitatea lor.

Brainstorming București

Înființată în 2003, această trupă reprezintă o diversitate de personalități și talente. După furtună se arată curcubeul, dar după Brainstorming, ți se colorează întreaga lume. Nu crezi? Vino și vezi!

Deschide fotografia

Drama Club Botoșani

Tinerii din Colegiul Național “A.T. Laurian” Botoșani se mândresc că acesta a fost locul în care a început Drama Club. Nu e niciun dubiu faptul că cei din Drama Club se simt ca acasă pe scena teatrului și că au talentul de a surprinde pe oricine.

Deschide fotografia

Atelierul de Teatru Botoșani

Talentul nu se face, dar cei de la Atelierul de Teatru ne arată cum se poate folosi acesta la nivelul unui profesionist. Formați de unii dintre cei mai buni „sculptori de talent”, aveți grijă la scântei, o să fie incendiari!

Deschide fotografia

Amprente Brașov

Această trupă fură inimi încă din 2002, dar mereu au fost prinși, deoarece au un obicei să lase Amprente ce stau mult timp pe suflet. 

Deschide fotografia

In The Spot Bacău

Înființată în 2007, experiența acumulată de-a lungul anilor și împărtășită din generație în generație reprezintă un mare avantaj pentru această trupă. Scenetele de teatru puse în scenă de In The Spot vor deveni punctul culminant al zilei tale, iar cu perseverența lor își vor găsi ușor un loc în memoria ta.

Deschide fotografia

Transparency Bacău

Încă din 2011, trupa Transparency arată că arta teatrului este una dintre cele mai sincere forme de artă. Deschiderea spre nou și pasiunea lor se văd cu ochiul liber. Cu Transparency e clar că I.D. Fest 23 va fi o ediție extraordinară.

Deschide fotografia

A.C.T .Bacău

Unele lucruri devin mai bune cu timpul. Unul dintre cele mai reprezentative exemple este vechimea de peste 19 ani a A.C.T.- ului, ce a transformat trupa în una dintre cele mai importante din Bacău. Teatrul ar fi imposibil fără spirit de echipă, voie bună și multă muncă, iar cei de la A.C.T. sunt exemplul perfect al acestor lucruri.

Deschide fotografia

Mircea Albulescu Câmpina

Încă din 2012, trupa Mircea Albulescu prosperă pe scenele teatrelor. Un nume mare pentru o trupă cu un potențial pe măsură, nu e vreo urmă de îndoială că se vor ridica la înălțimea așteptărilor noastre.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Aici Constanța

În 2013, în cadrul Liceului Teoretic “George Călinescu” se puneau bazele acestei trupe. Luată sub aripa Asociației Teen Talent și coordonată de Tiberiu Roșu, Aici Constanța a devenit un adevărat exemplu al modului în care teatrul reușește să adune oameni. Nicăieri și nimeni nu e ca Aici, iar această trupă e determinată să facă din „acum” o experiență de neuitat.

Deschide fotografia

Heavenly Hell Timișoara

În 1997, în Colegiul Național Bănățean din Timișoara lua naștere trupa Heavenly Hell.  În prezent, cei 11 membri ai acesteia au devenit prezența angelică a I.D. Fest-ului. „Haș-Haș-iștii” te ispitesc cu stilul lor divin, dar ar fi un păcat să nu vii să-i vezi.

Deschide fotografia

A fost o plăcere să vă vedem în I.D. Fest 23!

Articol scris de Teodora Iliescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.