Categories
Blog Despre I.D. Fest

JURAȚII EDIȚIEI 24

I.D. FEST 24 aduce la masa juriului câteva personalități marcante ale teatrului și cinematografiei românești. Experiența și determinarea acestora vor contribui la dezvoltarea pe plan profesional a participanților de anul acesta.

HORIA SURU

“Baza este actorul, pentru că de la el pleacă totul”

Recunoscut ca unul dintre primii participanți ai festivalului I.D. FEST, Horia Suru a avut ocazia să fie martor al frumoasei evoluții a teatrului băcăuan. El a avut ocazia să fie participant, organizator, trainer, iar în prezent membru al juriului.

Absolvent al Facultății de Teatru și Televiziune din cadrul UBB, actor și regizor, acesta se poate mândri și cu premiul UNITER câștigat cu spectacolul “Trilogia minelor”. Capodoperele lui Horia Suru reușesc să uimească publicul cât ai spune “regie”.

ISABELA NEAMȚU

Reprezentând un nume valoros al lumii teatrului și a cinematografiei, Isabela Neamțu încântă publicul cu talentul său încă de la vârsta de 20 de ani. Aceasta este actriță a Teatrului Nottara din București, dar înainte de asta s-a bucurat de o experiență inedită în echipa Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț, în perioada 2008-2011.

Până în prezent, unul dintre cele mai mari roluri ale Doamnei Neamțu este “Irina” din pelicula “Clouds Of Chernobyl”, film ce a fost proiectat de două ori la Teatrul Municipal Bacovia. Ne încântă de fiecare dată cu prezența și iubirea ei față de tinerii iubitori de artă.

ȘTEFAN LUPU

Ștefan Lupu a studiat la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, iar în prioada masterului s-a orientat spre dans. În prezent este actor la Teatrul Mic din București, iar ediția I.D. FEST de anul acesta reprezintă prima tangență a acestuia cu festivalul de teatru băcăuan.

Doctorand al Studiilor teatrale aplicate, acesta s-a remarcat în întreaga țară cu spectacolul Zic Zac, ce i-a adus Premiul special UNITER, precum și Premiul pentru cel mai bun spectacol la Gala Absolvenților UNATC.

Acesta este juriul ediției de anul acesta a I.D. FEST. Cei trei vor viziona cu atenție toate spectacolele și vor alege marele câștigător al festivalului. Pasiunea nemărginită pentru teatru, artă, cultură îi va apropia și mai mult de participanții în care se regăsesc atunci când își amintesc de anii lor de adolescență.

I.D. FEST 24 e mai aproape decât crezi 👀 trage cu ochiul pe Blog pentru a vedea cine va fi la masa juriului de anul acesta 💗

Articol redactat de Ștefania Solomon

Leave a Reply

Your email address will not be published.