Categories
Blog

Nu-i nicio festă. I.D. Fest revine! Recrutări I.D. Fest 22

21 de ediții, 21 de generații tinere însetate de experiențele unice ale unui festival de teatru organizat de tineri pentru tineri. Ajuns la cea de-a 22 ediție, I.D. Fest este în căutarea unei noi echipe, dornice de rutina unor ani de liceu memorabili!

Ce este I.D. Fest?

12 trupe de teatru din toată țara așteaptă luna august pentru a sosi la Bacău unde au parte de 10 zile de festival ce le fac vara de neuitat. Dacă vii la recrutări vei face cunoștință cu atmosfera organizării unui festival de la 0. Un Training Camp de dezvoltare personală, noi prietenii, interese comune, workshop-uri interactive, distracția petrecerilor de altă dată…toate acestea  te întâmpină la începutul călătoriei tale de adolescent.

Recrutări online?!

Din cauza noilor restricții impuse, asociația Ingenious Drama te așteaptă la 2 serii de recrutări online pe platforma Zoom. Sună puțin neobișnuit, nu-i așa? Jocurile online vor înlocui workshop-urile prea bine cunoscute, prezentarea festivalului va consta în throwbacks ale edițiilor trecute, discuții libere cu organizatorii și introducerea într-un nou concept I.D. Fest. Nu te ascunde în spatele camerei, te vom aștepta cu un entuziasm virtual care te va face să simți de la un click distanță, vibe-ul festivalului.

6 pasiuni, 6 opțiuni

Pentru a fi posibilă organizarea unui astfel de eveniment, echipa festivalului este împărțită în 6 departamente: ITS (lucru manual), advertising (publicitate), redacție, foto-video, creative (grafică) și logistică.

Departamentul de publicitate (Advertising)

Dacă ai un spirit de convingere natural și știi cum să ieși în evidență, înseamnă că locul tău este în advertising! Membrii departamentului de publicitate promovează festivalul în toată țara, iar cu un simplu like și share pe Facebook sau un comentariu pe Instagram ei îți vor intra “pe sub piele” fără să-ți dai seama!

Departamentul de grafică (Creative)

De la afișele pentru petreceri și până la badge-urile fiecărui membru din timpul festivalului, departamentul de grafică e format dintr-o echipă de oameni muncitori și pasionați de artă. Photoshop sau Illustrator? Dacă nu știi prea bine, dar ești dispus să înveți, de aici ne ocupăm noi! Te încadrezi în aceste criterii, dar ai, în același timp, propriul tău stil artistic, atunci acesta este departamentul perfect pentru tine!

Departamentul de redacție

Ce înseamnă redacție power? Mulți ar spune articole, comunicate de presă, interviuri, revistă,  însă departamentul de redacție este mult mai mult de atât. Înseamnă să debordezi de creativitate, să fii autentic, să gândești diferit, să treci totul prin propriul filtru al imaginației tale și apoi să așterni toate acele emoții și sentimente într-un nou articol. Tu poți fi următorul autor de pe blogul I.D. Fest așa că ia-ți pixul și agenda, căci noi te așteptăm să ni te alături!

Departamentul de lucru manual (I.T.S.)

Când spui petreceri tematice, dresscode și decor spui I.T.S. Departamentul de lucru manual este sufletul petrecerii, aducând o pată de culoare și energie maximă la fiecare eveniment I.D. Fest. Ai idei inedite, imaginație și creativitate nesfârșită? Pregătește-ți foarfecele și voia bună și arată-ne ce poți!

Departamentul de foto-video

Cu aparatul pe poziții, membrii departamentului foto-video sunt gata să captureze fiecare moment special pe care ți-l pregătește experiența I.D. Fest. Ce îți trebuie pentru a face parte din foto-video? O viziune diferită asupra lumii, potențial și un simț estetic bine-conturat! Dacă le ai pe toate, alătură-te echipei!

Departamentul de logistică (Secretariat)

Ești organizat, îți place să faci liste și știi să lucrezi în Excel? Atunci ești candidatul perfect pentru departamentul de logistică! Supranumiți și “secretarii” festivalului, ei pot obține orice informație de care au nevoie, chiar și cel mai mic detaliu! Caută, adună și organizează informații alături de departamentul de logistică!

Dacă înclinațiile tale corespund cu una dintre preocupările departamentelor ce alcătuiesc I.D. Fest te așteptăm la recrutări!

De ce să vii la recrutări?

Noul concept de recrutări online te invită să îți ieși din zona de confort! Introvertit sau extrovertit, sociabil sau mai retras, I.D. Fest-ul a rămas același punct de plecare în evoluția ta adolescentină. Aici vei avea primul contact, de data aceasta virtual, cu dinamica I.D. Fest, așa că ne vedem pe 5,6 și 12,13 decembrie pe Zoom!

Articol scris de Mara Bălăiță și Amalia Mihăilă

Leave a Reply

Your email address will not be published.